Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief

Podcast Tour Jongerentop 2024

flyer jongerentop NHN.pngWelkom bij de Podcast-Tour ter voorbereiding op de Jongerentop 2024!

Ben je enthousiast om jouw stem te laten horen en deel te nemen aan boeiende gesprekken over de toekomst van jongeren in Noord-Holland Noord? Meld je dan hieronder aan om deel te nemen aan een podcast bij jou in de buurt!


Stap 1: Aanmelden

  • Tot 22 november 2023: Jongeren tussen de 13 en 30 jaar kunnen zich aanmelden voor de podcasttour. Je mag je alleen aanmelden, of samen met twee vrienden. Iedere podcastsessie biedt plaats aan 3 deelnemers. We verwelkomen je met open armen, ongeacht je achtergrond, ervaring of perspectief.


Stap 2: Planning

  • Eind november 2023: je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een podcast bij jou in de buurt. Op basis van de aanmeldingen bepalen we waar dit zal zijn. Ook ontvang je nog de vraag over welke onderwerpen jij het graag zou willen hebben tijdens de podcast. De podcasts worden in november en december gepland. Zoveel mogelijk door de weeks aan het einde van de middag of begin van de avond.


Stap 3: Podcasts opnemen

  • Tijdens de podcastsessies: Iedere podcastsessie zal inspirerende gesprekken en diepgaande discussies bevatten. Dit is jouw kans om te laten horen wat jij belangrijk vindt voor de toekomst van jongeren in onze regio. Aan iedere podcast doen (maximaal) 3 jongeren mee. We houden de podcasts kort en bondig. Een podcasts duurt ongeveer 30 minuten, waarin we 3 thema’s willen bespreken die voor jou belangrijk zijn.
     

Stap 4: Jouw bijdrage

  • Na de podcasttour: Als je geïnspireerd bent en nog meer wilt bijdragen aan de Jongerentop 2024, ben je van harte welkom om deel te nemen aan de verdere organisatie van het evenement. Samen kunnen we écht het verschil maken.
     

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij de aanmelding? Aarzel niet om een appje te sturen naar Maarten van der Molen van Link Jongerenwerk op T: 06-82091467.

 

Aanmelden

Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo