Over Kracht on Tour

krachtontour.jpgKracht on Tour is een initiatief van het ministerie van OC&W om vrouwen te attenderen op hun economische zelfstandigheid. De afgelopen jaren zijn er door het hele land Kracht on Tour-bijeenkomsten georganiseerd. Vorig jaar verzorgde RPAnhn er ook al één, op 6 oktober in de Vue bioscoop in Alkmaar. Met zo’n 250 deelnemers was die bijeenkomst een groot succes. Ook waren die dag bedrijven en organisaties aanwezig die onder meer vacatures, stages en trainingen aanboden om de vrouwen zo te helpen stappen te zetten richting economische zelfstandigheid.

Dit jaar vinden er maar liefst drie Kracht on Tour-ochtenden plaats (09.00-13.00u) op drie verschillende locaties in Noord-Holland:

  • Op 2 oktober in De Kampanje in Den Helder
  • Op 12 oktober in Vue bioscoop Alkmaar
  • Op 19 oktober in Theater het Park in Hoorn

Vacatures, inspirerende sprekers, informatie over het werk van de toekomst, workshops waarbij je écht iets opsteekt, tips en trucs voor werk en opleiding en praktische tips voor werkenden - en dat allemaal onder leiding van Annemarie van Gaal!

AANMELDEN Kracht on Tour

 

Wilt u iets betekenen voor vrouwen om hun kansen op de arbeidsmarkt te verbeteren? Draag dan uw steentje bij en meld direct aan

Aanmelden als dealmaker

Wat doet een deal met je?


Meer informatie over Kracht on Tour 

Cynthia Boorsma (secretariaat), cynthiaboorsma@rpa-nhn.nl, 06 - 44 15 90 79

Manon Kant (marketing & communicatie), manonkant@rpa-nhn.nl, 06 - 22 44 85 06

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief