Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief

Huis van het Werk is een netwerk van werkgevers uit verschillende sectoren in de regio Noord-Holland Noord. De bouw van Huis van het Werk is in 2014 ondersteund door RPAnhn en de gemeente Alkmaar, waarna een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk is ontstaan.

Rond de 50 werkgevers zijn al aangesloten en samen vertegenwoordigen zij meer dan 30.000 werknemers. De partnerbedrijven doen dit door elkaar op te zoeken, kennis te delen over arbeidsmarktontwikkelingen, werknemers bij de partnerbedrijven aan het werk te houden en gebruik te maken van elkaars kennis. Dit alles ter versterking van de in- en externe mobiliteit van en werkzekerheid voor werknemers in de regio Noord-Holland Noord.

Samenwerken is voor alle partijen de basis voor het creëren van kansen op de arbeidsmarkt. De wereld van werken is veranderd en daarmee de behoefte aan en inzet van talenten. Werkgevers worden zich hier steeds meer van bewust en dat stimuleert vernieuwend denken, leidt tot nieuwe samenwerkingsverbanden, krachten bundelen en anders durven doen. Het doel is in 2019 met 70 aangesloten bedrijven intersectoraal “samen te werken aan werk in Noord-Holland Noord”.

Meer informatie over Huis van het Werk

Renate Ooms (HRD Relatiemanager, Huis van het Werk)r.ooms@huisvanhetwerk.nl, 06-29 15 90 39 of via www.huisvanhetwerk.nl.

Wie wil ik worden-plein

Huis van het Werk heeft daarnaast het 'Wie wil ik worden-plein' opgezet, waar werkgevers en werknemers elkaar kunnen vinden. Bij het netwerk aangesloten werkgevers kunnen op deze site vacatures plaatsen en werkzoekenden een profiel aanmaken. Doel is de kwaliteiten van werkzoekenden zo optimaal mogelijk te matchen met de openstaande vacatures.