Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief

Benieuwd naar de projecten in onze regio?

Een duurzame, ontwikkelingsgerichte en inclusieve arbeidsmarkt in de regio Noord-Holland Noord vraagt om een aanpak waarbij werkgevers, werknemers, onderwijs en overheid intensief samenwerken. Samen ondernemen we acties om mensen aan het werk te krijgen en houden. Om
te komen tot een werkende arbeidsmarkt maken we samen ieder jaar een nieuwe Uitvoeringsagenda. Hierin staan concrete projecten en activiteiten waarmee we aan de slag gaan.

Resultaten

De projecten en activiteiten uit de Uitvoeringsagenda 2020-2021 hebben geleid tot concrete resultaten. Zo staat Noord-Holland Noord in de top 3 van arbeidsmarktregio’s in het realiseren van extra banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, is de eerste werkgever in Noord-Holland Noord gestart met het concept ‘Open Hiring’ in Noord-Holland Noord, hebben meer dan 200 werkenden een werkvermogensscan gedaan en zijn 15 mensen gestart met een traject voor het behalen van een praktijkverklaring mbo.

 

Uitgelicht

wgsp_noord_holland_noord_cmyk.jpg

Onder het motto ‘Samenwerken aan werk’ hebben (overheids)organisaties hun krachten gebundeld in het WerkgeversServicepunt (WSP). 
 
WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP) is uw aanspreekpunt als u op zoek bent naar personeel, meer wilt weten over subsidies en regelingen op hr-gebied en/of sociaal ondernemen. Neem contact op met de consulenten van het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord. Zij helpen u, kosteloos en snel, graag verder in uw ondernemerschap.
 

WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord