Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief

Wethouder Robert te Beest nieuwe voorzitter RPAnhn 

  • DateWoensdag 11 oktober 2023

Vrijdag 5 oktober is Robert te Beest, wethouder gemeente Alkmaar, benoemd als voorzitter van het Algemeen Bestuur van het Regionaal Platform Arbeidsmarkt beleid Noord-Holland Noord (RPAnhn). Daarmee levert de centrumgemeente Alkmaar weer de voorzitter. Te Beest is tevens voorzitter van het Dagelijks Bestuur en van de Stichting RPAnhn.

‘Er wordt al meer dan 20 jaar samengewerkt in deze regio op het gebied van onderwijs en arbeidsmarkt. Die samenwerking tussen gemeenten, UWV, onderwijs, bedrijfsleven en vakbonden levert mooie resultaten op’, aldus Te Beest. ‘Zoals het banenfestival voor de transport & logistiek op 14 oktober as bij het AFAS stadion. Maar ik kijk ook uit naar het RPAnhn congres op 1 november in Den-Helder’.

Over RPAnhn 

RPAnhn is dé specialist op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken. Doelstelling is het verbinden van werkgevers, werknemers, onderwijs en overheid op de arbeidsmarkt om zoveel mogelijk mensen in de regio aan het werk te helpen en houden ten behoeve van een sterke, regionale economie.