Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief

Gouden Kans groep gestart in Hollands Kroon

  • DateDonderdag 30 maart 2023

Donderdag 30 maart is de Gouden Kans groep gestart in Hollands Kroon. In sportcafé Veerburg begon met een heerlijk zonnetje voor 13 enthousiaste Gouden Kans jongeren de startweek. Een toffe groep die allemaal de komende maanden zichzelf gaan ontwikkelen. Niet alleen maakten ze kennis met elkaar, maar ze leerden ook de coördinatoren kennen; Sanne en Marieke van Mee & De Wering en Remi en Mees van Starters 4 Communities. Om elkaar beter te leren kennen, volgden ze diverse kennismakingsactiviteiten, waaronder een Escaperoom.


De komende vier maanden volgen de jongeren een workshopprogramma om interesses, talenten en doelen te ontdekken en verder te ontwikkelen. Gelijktijdig zetten ze zich in voor een organisatie die midden in de samenleving staat. De jongeren leren allerlei nieuwe technieken en praktische skills die ze eventueel voor een nieuwe opleiding, maar zeker ook in hun werk en privéleven goed kunnen gebruiken. Wij wensen alle jongeren een hele mooie tijd toe met elkaar.


Dinsdag 4 april start er een Gouden Kans groep in Alkmaar. Na de zomervakantie kunnen er weer jongeren starten in Schagen en Hoorn.