Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief

Vacature Projectcoördinator Hoofdzaak Werk (2x)

  • DateMaandag 3 oktober 2022

Voor het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid (RPAnhn) zijn wij op zoek naar twee Projectcoördinatoren die als duo gaan opereren om mensen met psychische kwetsbaarheid op duurzame wijze te begeleiden naar werk. Wil jij de maatschappij helpen en samen met inwoners en maatschappelijke partners aan de slag gaan om mooie doelen te bereiken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Voor de arbeidsmarktregio Noord-Holland Noord zoeken wij twee Projectcoördinatoren die als duo gaan opereren. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het begeleiden van het project ‘Hoofdzaak Werk’, waarmee jaarlijks minimaal 100 mensen met psychische kwetsbaarheid op duurzame wijze begeleid worden naar werk, via onder meer de IPS methodiek.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Aansturen van het projectteam
  • Opstellen van een plan van aanpak voor een optimale en efficiënte samenwerking en coördineren van de samenwerking tussen betrokken partijen, waaronder werkgevers, UWV, gemeenten, GGZ-instellingen, ervaringsdeskundigen en zorgverzekeraars
  • Fungeren als aanspreekpunt voor de partijen in de regio en de landelijke projectleider
  • Organiseren van regionale bijeenkomsten
  • Monitoren van de regionale voortgang
  • Uitdragen van successen en oppakken van verbeterpunten, in nauwe samenwerking met de landelijke projectleider.


Ben jij één van de twee projectcoördinatoren die van Hoofdzaak Werk een succes kan maken?

Wij vinden het belangrijk dat je bekend bent met de regio Noord-Holland Noord en dat je hier een breed netwerk hebt. Jij weet GGZ, UWV, gemeenten, psychisch kwetsbaren, werkgevers, zorgverzekeraars en andere betrokken organisaties te verbinden en hebt implementatiekracht. Je spreekt de taal van de partners, hebt inzicht in en ervaring met bestuurlijke processen. Door jouw hbo/wo-werk- en denkniveau ben je in staat om complexe processen te doorzien, te sturen en verbeteren. Uiteraard heb je affiniteit met de doelgroep en voel je je verbonden met de ambitie om psychisch kwetsbaren naar werk te leiden.

Wij bieden

Dit betreft een opdracht van drie maanden tot uiterlijk 31 december 2022 met optie tot verlenging tot 31 december 2023, voor 8 uur in de week. Uitlening aan het RPAnhn gebeurt op basis van detachering vanuit de eigen organisatie


Enthousiast geworden?

Deze procedure heeft een korte looptijd, dus stuur uiterlijk voor 8 oktober 2022 je cv naar Ronald Koenen (ronaldkoenen@rpa-nhn.nl)! Een korte en bondige motivatie volstaat. Ronald kan ook al je vragen over deze vacature beantwoorden, aarzel dus niet om even te bellen op T: 06-81410608.