Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief

Save The Date: Het Grootste Werkfestival ontmoet NHNEXT

  • DateMaandag 27 juni 2022

Innovatie is onmisbaar voor economie, arbeidsmarkt en onderwijs. Welke kansen biedt innovatie voor onze regio? Ontdek het bij Het Grootste Werkfestival X NHNEXT!

De succesvolle samenwerking binnen NHNEXT van RPAnhn en ONHN krijgt een vervolg in hét event over kansen voor de (regionale) arbeidsmarkt, economie en scholing in Noord-Holland Noord: Het Grootste Werkfestival ontmoet NHNEXT!

Benieuwd naar de laatste innovaties, op zoek naar inspiratie en kansen om je netwerk uit te breiden onder ondernemers, onderwijs en overheid? Zet donderdagmiddag 13 oktober alvast in je agenda, meer informatie over locatie, aanmelden en programma volgt nog.


Over Het Grootste Werkfestival X NHNEXT

Het Grootste Werkfestival X NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf NHN, RPAnhn (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid) en hun partners. Het jaarlijkse Grootste Werkfestival biedt een inkijkje in alle mooie projecten die worden ondernomen voor een werkende arbeidsmarkt in Noord-Holland Noord. Het regionaal inspiratieplatform NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf NHN in samenwerking met regionale kennispartners. De ontmoeting tussen Het Grootste Werkfestival en NHNEXT laat zien dat samenwerking essentieel is voor een werkende arbeidsmarkt, toekomstbestendig onderwijs en robuuste regionale economie.