Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief

Themabijeenkomsten in juni: Werkzoekenden met een psychische kwetsbaarheid

  • DateMaandag 16 mei 2022

In juni staan er drie inspirerende, interactieve middagen gepland in het teken van werkzoekenden met een psychische kwetsbaarheid.

Direct aanmelden

Vanuit het project Hoofdzaak } Werk is het doel om meer mensen met een psychische kwetsbaarheid duurzaam en betaald aan het werk te helpen. In het project werken gemeenten, zorgverzekeraars, UWV, de Nederlandse ggz en werkgevers met arbeidsmarktregio’s samen om de doelen te bereiken. Hoofdzaak } Werk ondersteunt de regio’s met het inrichten van een zelflerend, duurzaam uitvoerbaar en structureel bekostigd proces. 


Om hier aandacht aan te geven zijn er in juni themabijeenkomsten over werkzoekenden met een psychische kwetsbaarheid. Het zijn drie interactieve middagen waar:

  • Ervaringsdeskundigen hun verhaal delen.
  • Werkgevers die mensen met psychische kwetsbaarheden in dienst hebben, over hun ervaringen vertellen.
  • Professionals vanuit de GGZ, Gemeente, UWV en WSP hun visie delen.


Aan de hand van de verhalen gaat men met elkaar in gesprek om inzichten te delen en om van en met elkaar te leren. En misschien wel een start naar meer. Er wordt afgesloten met een netwerkborrel. Mis het niet en meld je via bovenstaande button direct aan om na deze middag met nieuwe kennis mensen met psychische kwetsbaarheden nog beter te ondersteunen.

Voor wie

Beleidsadviseurs, klantmanagers, teamleiders, trajectbegeleiders, WSP-adviseurs, arbeidscoaches, cliëntondersteuners, adviseurs werkzoekendendienstverleners, managers gemeente / UWV / GGZ-instelling, jobcoaches, wijkconsulenten, behandelaars en accountmanagers.

 

Data, tijden en locaties

  • Dinsdag 28 juni: locatie GGZ NHN Alkmaar 4e verdieping Oude Hoeverweg 10, 1816 BT Alkmaar - 14:00 tot 16:00 uur (LET OP: deze dag = VOL)
  • Woensdag 29 juni: locatie stichting Leekerweide - Verlengde Kerkweg 1, 1687 CC Wognum- 14:30 tot 16:30 uur (LET OP: deze dag = VOL)
  • Donderdag 30 juni: locatie Theater de Kampanje - Willemsoord 63, 1781 AS Den Helder - 14:00 - 16:00 uur