Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief

Gouden Kans gaat door in 2022 - 2024!

  • DateVrijdag 26 november 2021

Afgelopen week is de aanvraag voor het Gouden Kans project nummer 2 gehonoreerd door ZonMW. Dit betekent dat er weer 8 groepen jongeren tussen de 18 en 17 jaar een mooie MDT (maatschappelijke diensttijd) wordt aangeboden, in een periode van 2 jaar. Het programma kenmerkt zich door een combinatie van talentontwikkeling, inzetten voor een maatschappelijke opdracht bij een organisatie en ontmoeting en verbreding van de eigen horizon.

 

Deelname staat open voor alle jongeren, ongeacht vooropleiding, die tenminste 20 tot 26 uur in de week beschikbaar zijn gedurende 5 maanden. De locaties waar het Gouden Kans project zal gaan plaatsvinden zijn: Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard, Hollands Kroon, Hoorn en Schagen. De start van de eerste groep staat gepland in het voorjaar van 2022.

 

Houd de website van Het Gouden Kans project in de gaten, voor de mogelijkheid van aanmelding: https://goudenkansproject.nl.  Er wordt altijd gezocht naar inspirerende opdrachten voor de jongeren. Weet u een geschikte opdracht of wilt u meer informatie over het Gouden Kans project? Neem contact op met Femke Blokker.