Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief

NHNEXT De Talkshow start donderdag 30 september

  • DateMaandag 27 september 2021

Op donderdag 30 september om 17:00 uur is het weer tijd voor een NHNEXT Talkshow! Dé livestream waarin het Ontwikkelingsbedrijf NHN in samenwerking met RPAnhn verschillende thema’s rond het onderwerp arbeidsmarkt bespreekt.

Vaste gezichten Bas de Regt en Jaap Sluis ontvangen allereerst Erik Stam, die ons een overzicht geeft van de regionale- en lokale arbeidsmarktcijfers. Hoe staat de regio en de verschillende sectoren ervoor? Ook is Paul van der Eng aanwezig om te spreken over de (her)ontwikkeling van wijk- en buurtwinkelcentra. Hoe ziet de samenwerking tussen gemeenten, bewoners en ondernemers eruit?


Oplossingen voor personeelstekort

Een actueel onderwerp in deze tijd is (de schaarste van) het horecapersoneel. Vincent Meurs is eigenaar van vier horecagelegenheden en vertelt meer over het aannemen van nieuw personeel en vooral ook het vasthouden van goed personeel. Welke creatieve oplossingen heeft hij hiervoor?

Het onderwerp Open Hiring wordt ook besproken in de talkshow. Marjo Tot adviseert bedrijven over dit concept en wil men graag meenemen in haar enthousiasme hierover.

Tot slot komen Bashar Al Badri en Anita Metzelaar meer vertellen over de inhoud van Het Grootste Werkfestival, dat dit jaar plaats vindt op 23 november in Schouwburg Het Park in Hoorn.

Aanmelden

Voor aanmelden en een overzicht van alle gasten: bekijk de website van NHNEXT