Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief

RPAnhn zoekt: Kwartiermaker Mobiliteitsteam NHN

  • DateDonderdag 17 december 2020

Ben jij de doorpakker die zich wil inzetten om samen met UWV, gemeenten, onderwijs en werkgevers- en werknemersorganisaties een nieuw mobiliteitsteam voor de crisisdienstverlening in te richten en te coördineren? Wil jij vanuit de brede samenwerking in Noord-Holland Noord ook de dienstverlening ‘van werk naar werk’ tot een succes maken? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren op deze vacature!


Over RPAnhn
RPAnhn (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid) wil dat iedereen die kan werken, ook werkt. Dat realiseren wij door het verbinden van werkgevers, werknemers, onderwijs en overheid voor het creëren van kansen op de regionale arbeidsmarkt. RPAnhn is dé partner voor organisaties die samen willen werken aan een duurzame, ontwikkelingsgerichte en inclusieve arbeidsmarkt.


Mobiliteitsteam NHN
Burgers en bedrijven in Noord-Holland Noord zijn getroffen door de coronacrisis. Veel werkgevers/ondernemers hebben een beroep gedaan op NOW1 en TOZO. Er staat voor hen en talloze anderen in de regio veel op het spel. Het is belangrijk om snel en adequaat goede dienstverlening in te richten voor de groeiende groep bedrijven, werkzoekenden en zelfstandige ondernemers die de komende tijd vragen hebben en ondersteuning nodig hebben. Het Rijk trekt 200 miljoen euro uit voor het opzetten van regionale mobiliteitsteams voor crisisdienstverlening: van werk naar werk en extra ontschot budget om in te zetten voor zowel Van Werk Naar Werk-trajecten, WW- en bijstandsdienstverlening. Voor de opzet van een Mobiliteitsteam NHN zoeken we een kwartiermaker.


Gezocht: kwartiermaker (32 – 36 uur)
Voor het nieuw op te richten Mobiliteitsteam NHN zoekt RPAnhn een kwartiermaker. Het doel van de crisisdienstverlening door het Mobiliteitsteam NHN is om mensen die nu in onzekerheid verkeren en hun baan dreigen te verliezen, zo veel mogelijk direct naar nieuw werk te leiden en dat zij daarbij waar nodig gericht worden geholpen via om- of bijscholing.

Taken:

  • Als kwartiermaker ga je aan de slag om de gezamenlijke ambities en afspraken te concretiseren in een actieplan voor de oprichting van het Mobiliteitsteam NHN
  • Je richt het Mobiliteitsteam NHN in, vormt het team en stemt dit af met de reguliere dienstverlening van het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP-NHN), Leerwerkloket NHN en die van de sociale partners
  • Je schakelt tussen bestuurlijk, management- en beleidsniveau en legt verbindingen tussen overheid, onderwijs, werknemers en ondernemers
  • Door jouw inspirerende aanpak wordt de dienstverlening ‘van werk naar werk’ een succes in NHN


Het betreft een interessante opdracht in een dynamisch werkveld en een boeiend netwerk.


Jouw profiel
Je bent ambitieus, analytisch, ondernemend, daadkrachtig en resultaatgericht. Je weet in korte tijd mensen te committeren en effectief te laten samenwerken. Daarnaast heb je gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en ervaring met het realiseren van samenwerking tussen organisaties.

  • Ruime ervaring als projectleider/-manager
  • Veel kennis van het netwerk en de arbeidsmarkt in Noord-Holland Noord
  • HBO+ werk en denkniveau
  • Minimaal 32 uur in de week inzetbaar
  • Jij weet je staande te houden binnen een politiek speelveld

 

Aanstelling
De vacature betreft een functie voor minimaal vier dagen in de week in de periode van een half jaar, met optie tot verlenging. Inschaling gebeurt op basis van opleiding en werkervaring. Je komt in dienst bij of wordt ingehuurd door RPAnhn en krijgt ondersteuning van het team RPAnhn.

Geïnteresseerd
Voor inhoudelijke vragen over de functie en de opdracht kan je terecht bij Brian Verweij - 06 - 43 15 57 34. Wil je direct reageren op de functie? Stuur dan voor 5 januari je CV en motivatie naar: brianverweij@rpa-nhn.nl. De eerste ronde gesprekken vinden plaats op 11 januari en de tweede ronde op 15 januari. Startdatum is zo snel mogelijk, maar in ieder geval uiterlijk eind februari 2021.