Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief

Uitnodiging: presentatie Regio in Beeld tijdens Het Grootste Werkfestival

  • DateDonderdag 8 oktober 2020

De arbeidsmarkt is dit jaar in recordtijd veranderd. Op 29 oktober 2020 brengt UWV het jaarlijkse rapport Regio in Beeld uit, waarin de actuele arbeidsmarkt wordt geschetst en oplossingen en uitdagingen worden benoemd. Graag deelt UWV Adviseur arbeidsmarktinformatie Erik Stam de belangrijkste onderwerpen met u tijdens Het Grootste Werkfestival 2020 - Kansen zien + Kansen grijpen! op 29 oktober 2020 van 13.30 tot 17.00 uur.

De coronacrisis heeft hard toegeslagen in een aantal sectoren. Was er vorig jaar nog bijna in elke sector sprake van krapte, inmiddels zien we in een aantal sectoren een ruime tot zeer ruime arbeidsmarkt. De krapte in sectoren als de zorg is door corona nog meer toegenomen. Wat zijn de gevolgen hiervan op de arbeidsmarkt? Hoe ontwikkelen vraag en aanbod zich, waar zit de mismatch en waar zijn de kansen? Voor welke uitdagingen staan we in bijvoorbeeld scholing, bemiddeling, ondersteuning en samenwerking?

In deze editie van Regio in Beeld 2020 staat de impact van corona op de arbeidsmarkt centraal. UWV nodigt u van harte uit om de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt te delen en op 29 oktober met Erik Stam in gesprek te gaan over de uitdagingen.

UWV nodigt u ook uit voor de landelijke bijeenkomst/webinar Regio in Beeld 2020
Op 29 oktober organiseert UWV ook een landelijk webinar van 10.00 – 11.00 uur speciaal voor haar samenwerkingspartners naar aanleiding van Regio in Beeld. Tijdens dit webinar kunt u via de chat interactief deelnemen en vragen stellen aan Tof Thissen (directeur UWV Werkbedrijf) en Rob Witjes (hoofd arbeidsmarktinformatie UWV).

U registreert zich voor het landelijk deel van Regio in Beeld via deze aanmeldsite.