Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief

Vrijwilligerspunt Westfriesland verhuisd

  • DateWoensdag 1 juli 2020

Vrijwilligerspunt Westfriesland is verhuisd naar een andere locatie; Maelsonstraat 12, het gebouw van Intermaris. De nieuwe locatie, waar ook andere maatschappelijke organisaties gehuisvest zijn, biedt Vrijwilligerspunt nog betere mogelijkheden om de samenwerking aan te gaan met andere maatschappelijke initiatieven in de regio. 

Al 35 jaar ondersteunt en faciliteert Vrijwilligerspunt vrijwilligerswerk in Westfriesland. Op de vacaturebank met ruim 400 vrijwilligersvacatures worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht. Daarnaast ondersteunt Vrijwilligerspunt non-profit organisaties, maatschappelijk betrokken bedrijven, het voortgezet onderwijs en gemeenten, zodat zij effectiever vrijwilligers kunnen aantrekken, behouden en inzetten. Ook mensen die beter Nederlands willen leren lezen, schrijven, spreken en rekenen en digitale vaardigheden beter willen beheersen kunnen bij Vrijwilligerspunt terecht. Ook vanaf de nieuwe locatie zet Vrijwilligerspunt zich met veel plezier en gedrevenheid in voor vrijwilligers, maatschappelijke organisaties, vrijwilligerswerk en het tegengaan van laaggeletterdheid. En ook in het nieuwe onderkomen is iedereen van harte welkom!

Contactgegevens

Bezoekadres is Maelsonstraat 12 in Hoorn. Postadres Maelsonstraat 12 unit 2, 1624 NP Hoorn. Het telefoonnummer en e-mailadres blijven hetzelfde: 0229-216499,  info@vrijwilligerspunt.com. Meer informatie over Vrijwilligerspunt op www.vrijwilligerspunt.com.