Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief

Organisaties gezocht met een sociale of duurzame uitdaging voor een groep jongeren

  • DateDonderdag 3 september 2020

Bent u ondernemer? Heeft u er wel eens aan gedacht om binnen uw organisatie de verfrissende ideeën van een groep jongeren te benutten? Kijk dan of u een sociale of duurzame uitdaging heeft waar een team van jongeren aan gekoppeld kan worden vanuit het Gouden Kans project, de zogeheten Maatschappelijke Diensttijd in Noord-Holland Noord. Wilt u weten hoe dit voor uw organisatie eruit kan zien? In dit interview met Jaap Sluis vertelt Marije van der Stelt, eigenaar van Hart op Groen en deelneemster Maaike Hoogeboom er alles over

Inspirerend

Marije van der Stelt raadt iedere organisatie aan hier aan mee doen. Zij zet zich als ondernemer en eigenaar van Hart op Groen in voor een leefbare wereld. Het is heel inspirerend om jongeren met een frisse blik binnen je organisatie mee te laten kijken. Maaike Hoogenboom, pas afgestudeerd voedingsdeskundige, was een van de jongere die via het Gouden kans project werkervaring op kon doen bij Hart op Groen. Het bleek zowel een gouden als groene match, want Hoogenboom en Van der Stelt konden allebei nog veel van elkaar leren.

Contact

Er starten de komende periode vier groepen jongeren: in september in Alkmaar en Schagen, in oktober in Hoorn en in november in de gemeente Hollands Kroon. Wilt u in contact komen met jongeren en ze een zinvolle tijd bieden binnen uw organisatie? Laat het ons weten;  kijk hier voor meer informatie of neem contact op met Femke Blokker van het RPAnhn op tel: 06-55426742 of per e-mail: femkeblokker@rpa-nhn.nl. Kent u jongeren die mee zouden willen doen aan het programma? Op www.goudenkansproject.nl is alle informatie te vinden, ook over het aanmelden. Pak deze gouden kans!