Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief

Vacature: RPAnhn zoekt een Management assistent

  • DateMaandag 6 januari 2020

Werken voor dé specialist op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken? RPAnhn zoekt een Management assistent (16 uur per week)

Wie ben jij?
Jij wordt blij van agendabeheer, samenwerken met collega’s en het plannen van vergaderingen. Je bent nauwkeurig, flexibel en dienstverlening staat bij jou op 1. Je hebt een relevante opleiding en/of ervaring.

Je maakt deel uit van de projectorganisatie RPAnhn en ondersteunt verschillende collega’s bij hun werkzaamheden. Je beheert de agenda van diverse collega’s, maakt afspraken, beheert de website, ontvangt gasten en ondersteunt bij de organisatie van evenementen. Ons kantoor is in Alkmaar, maar bijeenkomsten vinden regelmatig plaats op andere locaties. Het is daarom ook handig als je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

Wie zijn wij?
RPAnhn (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid) wil dat iedereen die kan werken, werkt. Daarom werken wij samen met werkgevers, werknemers, onderwijs en overheid in de regio Noord-Holland Noord aan een duurzame, ontwikkelingsgerichte en inclusieve arbeidsmarkt. RPAnhn faciliteert, coördineert en verbindt. Wij monitoren afspraken over en activiteiten op de regionale arbeidsmarkt en maken resultaten zichtbaar. Daarnaast bieden wij denkkracht, daadkracht en innovatie.

Wij bieden jou:

  • Een uitdagende functie waarbij je brede werkervaring opdoet in een dynamische omgeving en een hecht team.
  • Een tijdelijk contract voor 16 uur per week, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Geïnteresseerd?
Voor vragen over ons en over de functie kan je bellen met Cynthia Boorsma op telefoonnummer 06 - 44 15 90 79. Wil je direct reageren op de functie? Stuur dan voor 21 januari je CV en korte motivatie naar: cynthiaboorsma@rpa-nhn.nl.