Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief

The Social Enterprise Days 2019

  • DateDonderdag 24 oktober 2019

Op 21 november 2019 vindt The Social Enterprise Days 2019 plaats in Utrecht. Tijdens dit jaarlijkse evenement komen Nederlandse impactmakers en pioniers samen op het gebied van sociaal en duurzaam ondernemen. Met een inspirerend programma van toonaangevende sprekers, workshops en creatieve sessies wordt er aandacht gevestigd op Sustainable Development Goal 17: ‘Partnerships for the Goals’.

 

Met keynotespreker Ton Goedmakers van Vebego International, die de mensen in de zaal meeneemt omtrent het belang en de kracht van sterke samenwerkingen. We leggen de meest relevante thema’s rondom Sociaal ondernemerschap & SDG 17 voor aan een vijfkoppig panel van experts en voeren een inspirerend interview met Robin Berg van We Drive Solar.In The Social Impact Factory vindt een uitgebreid workshopprogramma plaats. Met onder andere Social Enterprise NL, The Colour Kitchen, One15, Code Sociaal Ondernemen, Sinzer, Rainbow Collection, Social Impact Factory,  Connect4Value, Dutch.com, Generous Minds en Starters4Communities.

 

Tickets zijn verkrijgbaar via www.socialenterprisedays.nl. Voor start-ups, scale-ups en studenten zijn er kaarten beschikbaar tegen een gereduceerd tarief. Early Bird tarieven gelden tot 20 oktober 2019.

Klik hier voor meer informatie