Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief

RPAnhn zoekt een stagiair communicatie voor 24-32 uur p/w

  • DateDonderdag 25 april 2019

Help jij ons online op de kaart te zetten? Bij RPAnhn hebben wij een uitdagende stageplaats voor een creatieve MBO- of HBO-student Communicatie met online skills. De tools hebben wij, de invulling van onze online communicatie is aan jou om verder te ontwikkelen.

Je gaat onze online communicatiemiddelen maken en onderhouden en je communicatiekennis inzetten waar dat nodig is en gevraagd wordt. Je komt bij ons in een drukke en enerverende periode, waarin o.a. de Maand van het Werk en Het Grootste Werkfestival plaatsvinden. Wij hebben genoeg uitdagingen voor je zodat jij je kunt ontwikkelen in je vakgebied!

Jij bent:
Een aankomend communicatieprofessional met een vlotte pen, ervaring met social media en misschien zelfs met het onderhouden van websites. Steekwoorden die bij jou passen:

  • plannen en organiseren
  • samenwerken en netwerken
  • breed inzetbaar
  • creatief

Wat kun je van ons verwachten?
Een veelzijdige stage waarbij je ervaring opdoet in een dynamische omgeving en veel contacten kunt opdoen bij verschillende organisaties in het netwerk van RPAnhn. Je komt te werken in een klein team en krijgt vakkundige stagebegeleiding van twee ervaren communicatieadviseurs. Wij bieden een marktconforme stagevergoeding.

Over RPAnhn
Bij RPAnhn (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid) willen wij dat iedereen die kan werken, werkt. Dat realiseren wij door het verbinden van werkgevers, werknemers, onderwijs en overheid voor het creëren van kansen op de regionale arbeidsmarkt. RPAnhn is daarom dé partner voor organisaties die samen willen werken aan een duurzame, ontwikkelingsgerichte en inclusieve arbeidsmarkt. Kijk voor meer informatie over ons op www.rpa-nhn.nl.

Solliciteren
Geïnteresseerd? Stuur dan uiterlijk 12 mei je CV en korte motivatie (maximaal één A4) naar manonkant@rpa-nhn.nl. Heb je nog vragen? Bel gerust: 06 22 44 85 06 (Manon Kant) of 06 23 57 95 43 (Nicole Meskers, na 6 mei).