Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief

Nieuwe website voor Leerwerkloket NHN

  • DateWoensdag 5 september 2018

Leerwerkloket NHN heeft een nieuwe digitale look. Op www.leerwerkloketnhn.nl kunnen werknemers, werkgevers, werkzoekenden en scholieren terecht voor meer informatie over leren en werken in Noord-Holland Noord.

Anneke Haleber, adviseur Leerwerkloket NHN: "Wij geven persoonlijk advies over scholing, loopbaan en leerwerktrajecten. Doordat we in de regio zitten, kennen we de lokale situatie.  Wij zijn bekend met de gemeentelijke regelingen en opleidingen in de buurt. Wij denken mee en verwijzen eventueel door naar de juiste personen."

Een leven lang leren is belangrijk
De combinatie van leren en werken is belangrijk voor werkzoekenden, werknemers en werkgevers, vindt Ina Godrie. Ook zij is adviseur bij Leerwerkloket NHN. Ina: "Om een plek te veroveren en te behouden op de arbeidsmarkt is het belangrijk om je eigen competenties te kennen, jezelf te blijven ontwikkelen en ervaringen op te doen in de praktijk. Voor werkgevers betekent scholing het verbeteren van je eigen personeel. Er zijn diverse regelingen die de combinatie werken en leren stimuleren. Op onze vernieuwde website kun je hierover nu nog meer informatie vinden."

Samenwerken

Het Leerwerkloket NHN werkt samen met verschillende werkgevers, jongeren, werkzoekenden, onderwijs en andere betrokkenen in onze regio. Ook de samenwerking met het WerkgeversServicepunt vindt dagelijks plaats. Het Leerwerkloket NHN is ondergebracht bij RPAnhn.