Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief

Gezocht: marketing-communicatieprofessional (2-3 dagen p.w.)

  • DateWoensdag 13 december 2017

WerkgeversServicepunt en Leerwerkloket Noord-Holland Noord zijn op zoek naar een marketing-communicatieprofessional (2-3 dagen p.w.) Ben jij een ervaren marketing-communicatieprofessional, beschik je over een vlotte pen en is social selling jou op het lijf geschreven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als communicatieprofessional ontwikkel je diverse communicatie-uitingen van het WerkgeversServicepunt en adviseer je over een eenduidige communicatie namens de verschillende partners. Je zet je creativiteit in om de werkgeversdienstverlening en de dienstverlening van het Leerwerkloket in beeld te brengen bij werkgevers in Noord-Holland Noord. Je beschrijft producten, produceert en onderhoudt on- en offline communicatiemiddelen, schrijft persberichten en zet je communicatiekennis in waar nodig en gevraagd. Je bent coördinator van de communicatiewerkgroep en het sociale media-team.

Competenties                                                                                                                                             

Je bent een zelfstandige marketing-communicatieprofessional met een aantal jaren ervaring in een (bij voorkeur commerciële) omgeving. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je bloeit op in een omgeving waar je van meerdere kanten gevraagd wordt om je communicatiekennis in te zetten. Je bent creatief, ondernemend en resultaatgericht.

Download de vacaturetekst als pdf hier.

Wij bieden

Een uitdagende functie waar je ervaring opdoet in een dynamische omgeving. Ook maak je veel contacten bij verschillende organisaties in het netwerk van het WerkgeversServicepunt en Leerwerkloket. Hierbij past een marktconform salaris, inclusief 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Je krijgt een aanstelling voor een half jaar met een optie tot verlenging.

Solliciteren

Ben jij de degene die wij zoeken? Stuur dan voor 5 januari je CV en een korte motivatie (maximaal één A4) naar Brian Verweij, brianverweij@rpa-nhn.nl. De gesprekken vinden half januari plaats. Voor meer informatie is Brian bereikbaar op 06-43 15 57 34.

 

Over het WerkgeversServicepunt en Leerwerkloket Noord-Holland Noord                                       

Het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord is het aanspreekpunt voor werkgevers op zoek naar personeel en/of informatie over subsidies en regelingen op hr-gebied of sociaal ondernemen. In het WerkgeversServicepunt werken UWV en 18 gemeenten uit Noord-Holland Noord samen onder het motto ‘Samenwerken aan werk’. Het Leerwerkloket Noord-Holland Noord vervult een advies-schakelfunctie tussen arbeidsmarkt, onderwijs, werkgevers, werkzoekenden en werknemers en is nauw gelieerd aan het WerkgeversServicepunt. Meer informatie over het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord is te vinden op: www.wsp-nhn.nl en het Leerwerkloket Noord-Holland Noord op www.leerwerkloketnhn.nl

 

NB: de selectieprocedure wordt gedaan door RPAnhn in samenwerking met partners van het WerkgeversServicepunt en Leerwerkloket. Voor meer informatie zie www.rpa-nhn.nl