Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief

Goed gevuld programma bij Het Grootste Werkfestival

 • DateVrijdag 22 september 2017

Nog een kleine twee weken en de eerste editie van Het Grootste Werkfestival is een feit! Maandag 2 oktober staat theater De Kampanje vanaf 13.15 uur in het teken van de nieuwste inzichten en verhalen over WERK GELUK[T], werk en arbeidsmarktontwikkelingen. Deelname aan Het Grootste Werkfestival is gratis.

Ook Prinses Laurentien vereert Het Grootste Werkfestival met een bezoek. Op 2 oktober is zij aanwezig voor de toetreding van nieuwe organisaties tot het Taalakkoord NHN. Daarnaast spreekt zij over de door haar opgerichte Stichting Lezen & Schrijven en haar boek, Nog lang en gelukkig.

Toonaangevende sprekers
Het Grootste Werkfestival biedt een goed gevuld programma met toonaangevende sprekers, optredens en debatten (m.m.v. onder meer Joris Luyendijk, Henk Kraaijenhof, Michaël van Straalen, Erik Scherder en Ben Kuiken). Dagvoorzitters zijn Femke Wolthuis en Eric Bergsma. Een greep uit de kennissessies:

 • Henk Kraaijenhof - Mijn werk is mijn hobby… en andere onzin over werk, vitaliteit en stress
 • Rolf Schrama – Groots!
 • Geert-Jan Waasdorp - Slimmer werven met behulp van small data
 • Jeroen van Hattum - Hostmanship: de mindset naar geluk!
 • Richard Engelfriet - De Succesillusie, mythes rond werk en succes

Maand van het Werk en partners
Het Grootste Werkfestival is een initiatief van RPAnhn (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord), en wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Noord-Holland, gemeente Den Helder, BDU media, WSP-NHN, ’s Heeren Loo en NH Media.

Het Grootste Werkfestival is de start van de Maand van het Werk, een maand waarin diverse activiteiten met betrekking tot werk plaatsvinden in de regio Noord-Holland Noord.

Meer informatie en inschrijven
Aanmelden of meer informatie over het volledige programma? Ga naar: www.hetgrootstewerkfestival.nl.Meer informatie over de Maand van het Werk is te vinden op www.rpa-nhn.nl/MaandvanhetWerk.

Programma Het Grootste Werkfestiva
Inloop vanaf 13.15 uur, start plenaire programma 13.45 uur.

 • Joris Luyendijk Journalist en auteur met een kritische blik op de zaken wereld.      
 • Taalakkoord NHN Vraaggesprek met Taalambassadeurs en nieuwe toetreders tot het Taalakkoord Noord-Holland Noord. Prinses Laurentien heet de nieuwe toetreders welkom, spreekt over de door haar opgerichte Stichting Lezen & Schrijven en presenteert haar boek Nog lang en gelukkig.
 • Kennissessies, optredens en Netwerkplein (15.00 – 17:00 uur) Concrete workshops en kennissessies over onder andere het bevorderen van geluk onder werknemers, het omgaan met subsidies en andere tools die bijdragen aan goed werkgeverschap.
 • Het Grote Werkdebat (16.00 – 17.00 uur) Interactief debat tussen landelijke en regionale spelers over werkgeverschap en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. M.m.v. onder meer JOris Luyendijk, Tof Thissen en Michaël van Straalen.
 • Erik Scherder Een van Nederlands bekendste wetenschappers, bezit hij met zijn kennis over het brein de sleutel tot werk geluk(t)?

logos.jpg