Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief

Kennisplatform Werkfit maken over goed werknemerschap

  • Date 22 maart 2018 van 12:00 tot 16:00
  • DateCedris, Koningin Wilhelminalaan 3 in Utrecht

Het kennisplatform ‘Werkfit maken’ houdt op donderdagmiddag 22 maart zijn derde bijeenkomst bij Cedris in Utrecht. Bent u een professional die mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt helpt werknemersvaardigheden te ontwikkelen? Dan bent u van harte welkom om mee te denken en te praten. 

Richtlijn voor werkfit maken?

Initiatiefnemer Cees Jan Gieskes (MKBWG) vertelt ons op 22 maart meer over de vereisten voor goed werknemerschap en hoe deze tot stand zijn gekomen. In hoeverre kan dit als richtlijn dienen om iemand werkfit te maken? Vervolgens verkennen we met Femke Bennenbroek (ZINZIZ) of er bij deelnemers aan de bijeenkomst behoefte is aan heldere kaders en toetsstenen binnen het thema Werkfit. En zo ja, wat is er voor nodig om die te ontwikkelen? Er is deze middag volop ruimte voor onderlinge kennisdeling en consultering.

De bijeenkomst: waar en wanneer?

De bijeenkomst is op donderdag 22 maart van 13.00 tot 16:00 uur bij Cedris, Koningin Wilhelminalaan 3 in Utrecht. Vanaf 12.00 uur kunt u binnenlopen en is er een lunch. Meld u aan voor het kennisplatform ‘Werkfit maken’ over goed werknemerschap

Over het kennisplatform

Het kennisplatform ‘Werkfit maken’ van SBCM en Cedris is voor professionals die de doelgroepen van de Participatiewet helpen met het ontwikkelen van werknemersvaardigheden. Door onze kennis en ervaring uit te wisselen werken we toe naar een effectieve en efficiënte aanpak. Elke bijeenkomst bouwt voort op de vorige en op het in 2017 uitgevoerde onderzoek Werkfit maken  (2.8 MB).

Bent u nog niet bij één van de eerdere bijeenkomsten geweest? Of hebt u de laatste bijeenkomst van het kennisplatform gemist? Tijdens de lunch praat Femke Bennenbroek u graag bij over de opbrengsten van het onderzoek en de eerdere bijeenkomsten.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over het kennisplatform Werkfit contact op met SBCM-projectleider Diana Lettink:
E: d.lettink@caop.nl
M: 06 2209 5634