Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief

Webinar 'De toegevoegde waarde van inclusief werkgeven'

  • Date 19 december 2017 van 13:30 tot 14:00

Op dinsdag 19 december om 13.30 uur zendt De Normaalste Zaak het tweede webinar rond inclusief werkgeven uit. Het onderwerp is ‘De toegevoegde waarde van inclusief werkgeven’. Tijdens dit webinar schuiven Piet Vessies (senior onderzoeker en consultant bij AWVN) en Bernhard Nanninga (omdenker en directeur van BC-groep) bij Bert van Boggelen aan tafel. Inclusief werkgeven kan veel waarde voor werkgevers opleveren. Maar wat levert het organisaties precies op, als zij een kans bieden aan iemand uit de doelgroep Banenafspraak? Deze en nog vele andere vragen worden op dinsdag 19 december beantwoord. U kunt zich hier aanmelden voor dit webinar.

Klik hier voor meer informatie over de inhoud van het webinar 'De toegevoegde waarde van inclusief werkgeven'

 

Op 23 november organiseerde De Normaalste Zaak het eerste webinar in de serie rond inclusief ondernemen: ‘Veranderend overheidsbeleid en inclusief werkgeven’. Dit webinar is beschikbaar via het YouTube-kanaal van De Normaalste Zaak. In dit informatieve seminar gaven deskundige Renate Westdijk en Bert van Boggelen een toelichting op de recente wijzigingen in overheidsbeleid, met name op het quotum voor overheidswerkgevers, de opheffing van de T+2-regel en de vervanging van de loonkostensubsidie door loondispensatie.

Daarnaast werd in het webinar 'Veranderend overheidsbeleid en inclusief werkgeven' gesproken over Het position paper van De Normaalste Zaak aan het nieuwe kabinet. Deze kunt u downloaden op onze website.