Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief

Kees Tol op bijeenkomst Taalakkoord NHN

Tijdens deze bijeenkomst van het Taalakkoord Noord-Holland Noord informeren we u over de laatste ontwikkelingen rondom laaggeletterdheid, taal op de werkvloer, het scholen van medewerkers en de financieringsmogelijkheden.

Dagvoorzitter Kees Tol
Onze speciale gast deze middag is Kees Tol. Sinds eind vorig jaar is Kees Tol de nieuwe ambassadeur van Stichting Lezen & Schrijven. Hij zet zich in om laaggeletterdheid bekender te maken bij het Nederlandse publiek. Met zijn frisse en vrolijke manier van presenteren, bereikt hij als geen ander een breed scala aan mensen, culturen en generaties. Kees Tol is deze middag de dagvoorzitter en vertelt ook meer over zijn eigen ervaringen met laaggeletterdheid. 

De bijeenkomst vindt plaats bij Pro Bedrijven
Pro Bedrijven biedt werk met maatschappelijke waarde aan ongeveer 700 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onder hen een flink aantal voor wie goed lezen, schrijven en rekenen moeilijk is. Tijdens de presentatie en de rondleiding in deze sociale en duurzame onderneming hoort en ziet u hoe zij werk voor iedereen toegankelijk maken.

U kunt zich hier aanmelden