Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief

Werkgeversbijeenkomst Leisure Kop van Noord-Holland

  • Date 14 oktober 2019 van 15:30 tot 17:30
  • DateTheater De Kampanje, KeyKegzaal, Willemsoord 63 1781 AS Den Helder

Hoe trek ik (goed) personeel aan? Welke acties onderneemt de regio, en wat kan ik zelf doen als ondernemer? Ik ben geïnteresseerd om mijn personeel aan te melden voor collectief ingekochte cursussen, zoals barrista of wijnkennis. Hoe gaat dat in z’n werk? Het zijn allemaal actuele zaken die spelen in de leisuresector. Tijdens de speciale bijeenkomst voor ondernemers uit de Kop van Noord-Holland op 14 oktober 2019 in theater De Kampanje komen concrete antwoorden op dit soort vragen aan bod.

De organisatie van de middag ligt in handen van Match 2020. Dit programma is onderdeel van het regionaal samenwerkingsverband De Kop Werkt!. Wij brengen overheid, arbeidsmarkt en het onderwijs dichter bij elkaar en zorgen voor verbinding. Partijen als Koninklijke Horeca Nederland, Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid en ROC Kop van Noord-Holland zijn onder meer aanwezig.

Na de ontvangst door wethouder Theo Meskers, bestuurlijk trekker van Match 2020, volgt er een aantal korte pitches. Hierin worden concrete ontwikkelingen gedeeld die momenteel spelen in de Kop van Noord-Holland. Zo gaan we in op gezamenlijke inkoop, concepten voor leren, werken en wonen, de Texel Academy en het platform voor arbeidsmarktcommunicatie ‘Op Kop’. Onderdeel van de middag is daarnaast de ondertekening van een convenant, waarin overheid, onderwijs en ondernemers met elkaar afspraken maken voor een succesvolle samenwerking in de toekomst. We sluiten de middag af met een netwerkborrel.

Tot 14 oktober!

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot 10 oktober 2019, 12.00 uur via match2020@dekopwerkt.nl

Programma
15.30 uur: Ontvangst genodigden
15.45 uur: Welkomstwoord wethouder Theo Meskers
15.55 uur: Pitches
16.25 uur: Ondertekening convenant
16.45 uur: Netwerkborrel
17.30 uur: Einde bijeenkomst

Locatie
Theater De Kampanje
KeyKegzaal
Willemsoord 63
1781 AS Den Helder