Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief

Promotie-Evenement Techniek West-Friesland

  • Date 14 t/m 15 november 2019

Het promotie-evenement techniek (PET) is een prachtige gelegenheid om kinderen al vanaf het basisonderwijs in contact te brengen met techniek in de breedste zin. De evenementen worden georganiseerd voor leerlingen in groep 6,  7 of 8 en vinden op verschillende plaatsen in Noord-Holland plaats. Wij zorgen ervoor dat deelnemende klassen met de bus worden gebracht en weer opgehaald. In anderhalf uur doen kinderen mee aan leuke en inspirerende workshops, die zoveel mogelijk aspecten van techniek aanraken.

Met een grote variatie aan activiteiten is er voor elk kind wel iets te ontdekken en te doen. Daarmee willen we laten zien hoe breed techniek in onze samenleving is ingebed.

Meer informatie: www.petevents.nl

Datum: 14 en 15 november 2019

Locatie: Sportcentrum De Weyver, De Weyver 6, Hoogwoud

Kosten: De stichtingen Allure, Talent, SKO West-Friesland en Penta, betalen een bijdrage om de organisatie van PET West-Friesland mogelijk te maken. Scholen die onder een van deze stichtingen vallen betalen zelf daarom niets, en kunnen gratis deelnemen. Zelfstandige scholen betalen 200 euro om deel te kunnen nemen met alle groep 7 leerlingen.