Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Meld u aan
voor onze
nieuwsbrief

MVO Westfriesland Netwerkborrel

Graag nodigen wij u uit voor de MVO Westfriesland Netwerkborrel op 29 maart 2018. Centraal thema is de 'Dag van de 1000 voorbeelden'. Deze dag is vorig jaar voor het eerst georganiseerd vanuit het project ‘Op naar de 100.000 banen’ om aandacht te vragen voor de Banenafspraak. Inspirerende voorbeelden van werkgevers met personeel met een arbeidsbeperking verdienen extra aandacht. En dat krijgen ze. Zo ook in Westfriesland. Twee prachtige bedrijven mogen het MVO Proud Partner keurmerk in ontvangst nemen, omdat zij zich hebben bewezen als sociaal ondernemer.

Daarna volgt een inspirerende en verrassende presentatie van filosoof/cabaretier Paul Smit. Hij studeerde af op de 'evolutie van het menselijk bewustzijn’, is op dit moment een van de meest gevraagde sprekers in Nederland en bevindt zich in de frontlinie van de neurowetenschap. Hij schreef diverse boeken en maakte twee speelfilms. Of het nu gaat om stress of verandermanagement, alles draait om beïnvloeding van gedrag van mensen. Met humor, interactie en concrete voorbeelden geeft Paul de nieuwste inzichten vanuit de psychologie, filosofie en neurowetenschap. In de sessie "Anders kijken" zoomen we uit en kijken we vanuit nieuwe inzichten met een frisse blik naar onszelf, onze klanten en naar de organisatie.

Programma
15.45  - 16.00 uur Ontvangst
16.00 – 16.05 uur Welkom
16.05 – 16.15 uur Dag van de 1000 voorbeelden door Manue Azoulay
16.15 – 16.30 uur uitreiking Proud Partner keurmerkschildjes
16.30 – 17.15 uur Filosoof/cabaretier Paul Smit
17.15 – 18.00 uur afsluiting en borrel
 
Spreekt dit programma u aan en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die u als ondernemer hebt om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te laten werken voor uw bedrijf? En komt u graag in contact met andere ondernemers? Dan is dit dé bijeenkomst waar u bij moet zijn en heten wij u van harte welkom op 29 maart 2018 bij Huis Verloren te Hoorn! Aanmelden

Uitnodiging

Routebeschrijving