Leerwerkloket Noord-Holland Noord

Succes op de arbeidsmarkt heeft alles te maken met kwaliteiten in kaart brengen en waar nodig (verder) ontwikkelen. Leerwerkloket NHN is hét onafhankelijke adres voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden van Alkmaar tot en met Den Helder. Het loket informeert u graag over leren en werken en over (verkorte) opleidingstrajecten op maat. Er is meer mogelijk dan u denkt !

Leren en werken
Wie werkt is nog niet uitgeleerd. Ontwikkelingen in de branche of in het vakgebied zorgen daar wel voor. De ideale combinatie van leren en werken is een zogenaamde leerbaan. Het Leerwerkloket NHN helpt graag om een passend opleidingsaanbod te vinden. Een aanbod dat aansluit op wat het bedrijf nodig heeft en dat de medewerker stimuleert.

Ervaringscertificaat
Veel mensen heben geen diploma's of hun diploma's zijn niet meegegroeid. Een ervaringscertificaat biedt uitkomst. Officieel heet het een Erkenning Verworven Competenties: EVC. Het brengt iemands kennis en vaardigheden op het werk én daarbuiten in kaart. Als werknemer kun je er sneller een gewenst vakdiploma mee halen, als werkzoekende vergroot je je kansen op werk, als werkgever krijg je beter zicht op de kwaliteiten van je medewerkers.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anita Metzelaar, projectleider Leerwerkloket, anita@leerwerkloketnhn.nl of 06 - 21 23 52 27.

partners van het regionaal platform arbeidsmarktbeleid noordholland-noord