TOP talent in Noord-Holland

Datum: Donderdag, 27 juli 2017 Auteur: RPAnhn

In het voorjaar van 2018 wordt er weer een TopNH georganiseerd. Onderstaand de vooraankondiging. 

Het congres TopNH heeft in de afgelopen twee edities bewezen dat het mogelijk is om het onderwijs, bedrijfsleven en de politiek met elkaar te verbinden en een groot podium te bieden in de kop van Noord-Holland. Het TALENT van de toekomst was hierbij aanwezig en heeft zich daar kunnen laten zien en presenteren aan toekomstige werkgevers.

Deze keer wil TopNH een stapje verder gaan en het TALENT in de noordkop een hoofdrol bieden tijdens het congres.Want….
… hoe binden we onze talenten aan de Noordkop?
… hoe verbinden we deze talenten met de organisaties in deze regio?
… hoe zorgt (jo)uw organisatie er voor dat deze talenten zich blijven ontwikkelen?
… hoe zorgen we er met elkaar voor dat de noordkop interessant is en blijft voor dit talent?

Deze en meer vragen willen we met u bespreken en beantwoorden tijdens het congres. Bedrijven die TALENT zoeken, willen behouden en hierin investeren bieden wij tijdens het congres een ‘match-hub’. Een eigen ruimte waar het bedrijf en het TALENT zich kunnen presenteren en misschien zelfs al wel een match voor de toekomst maken.

Natuurlijk halen we de TOP van het bedrijfsleven naar de kop, en nodigen wederom gerenommeerde sprekers uit om hun visie op TALENT met u te delen. Wil je meer weten over het congres, met ons meepraten over TALENT, of je meteen al verzekeren van een matchhub? Neem dan contact met ons op.

Contactpersonen
Lies Wouters OMG Advies T (0)6 39 49 09 20 Lies.wouters@omgadvies.nl Gerda Venema Trans4mate T (0)6 43 17 53 29 info@trans4mate.nl

partners van het regionaal platform arbeidsmarktbeleid noordholland-noord