Biedt u de gouden deal?

Datum: Woensdag, 24 mei 2017

De helft van de vrouwen in Nederland is niet economisch zelfstandig. Heeft u voor hen de gouden deal? Meld dan nu aan als dealmaker en kom netwerken tijdens het dealmakersevent op 8 juni in Alkmaar!

button_aanmelding_dealmakersevent.jpg

Kracht on Tour inspireert vrouwen hun talenten te ontdekken, benutten en verzilveren, en stappen te zetten richting economische zelfstandigheid. Een belangrijk onderdeel van Kracht on Tour is het maken van afspraken met bedrijven en organisaties, zogeheten deals. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig! U biedt de deelnemende vrouwen een gouden deal met bijvoorbeeld een stage of cursus - misschien zelfs een baan. Zo helpt u hen een stap vooruit! Kracht on Tour biedt u daarnaast zichtbaarheid bij de doelgroep tijdens de Kracht on Tourbijeenkomsten in oktober, en dealmakers worden actief meegenomen in de communicatie voor, tijdens en na de bijeenkomsten.

Enthousiast over Kracht on Tour? Biedt dan een gouden deal!
Wilt u iets betekenen voor vrouwen om hun kansen op de arbeidsmarkt te verbeteren? Draag dan uw steentje bij en meld aan via bovenstaande button of via www.rpa-nhn.nl/krachtontour. U kunt zich dan ook opgeven voor één van de dealmakersevents op 8 juni. Tijdens dit event ontdekt u  op een interactieve manier wat u of uw organisatie voor deze vrouwen kan betekenen, en u maakt kennis met andere dealmakers.

Dealmakersevent Kracht on Tour Noord-Holland Noord

Wanneer?                      Donderdag 8juni 2017
Tijd?                             15.30 tot 18.30 uur 
Locatie                         Alkmaar, Bibliotheek Alkmaar, Gasthuisstraat 2, 1811 KC

Deelname is gratis

Over Kracht on Tour
Kracht on Tour is een initiatief van het ministerie van OC&W. De afgelopen jaren zijn er door het hele land Kracht on Tour-bijeenkomsten georganiseerd. Vorig jaar verzorgde RPAnhn er ook al één, op 6 oktober in de Vue bioscoop in Alkmaar. Met zo’n 250 deelnemers was die bijeenkomst een groot succes. Op die dag waren bedrijven en organisaties aanwezig met onder meer vacatures, stages en trainingen welke aanboden werden om de vrouwen te helpen stappen te zetten richting economische zelfstandigheid. In 2017 organiseert RPAnhn drie Kracht on Tour-bijeenkomsten in de regio Noord-Holland Noord. Op 2 oktober in Den Helder, 12 oktober in regio Noord-Kennemerland en 19 oktober in Hoorn.

partners van het regionaal platform arbeidsmarktbeleid noordholland-noord