edoc_871421_v1_logo_krachtontour_cmyk_drukwerk.jpg

 

 

 

 19959305 1859690871024759 7992708642090263390 n

 

Vacatures, inspirerende sprekers, informatie over het werk van de toekomst, workshops waarbij je écht iets opsteekt, tips en trucs voor werk en opleiding en praktische tips voor werkenden - en dat allemaal onder leiding van Annemarie van Gaal!

Dit jaar vinden er maar liefst drie Kracht on Tour-ochtenden (tijd volgt) plaats op drie verschillende locaties in Noord-Holland:

Op 2 oktober in De Kampanje in Den Helder
Op 12 oktober in Vue bioscoop Alkmaar
Op 19 oktober in Theater het Park in Hoorn

Aanmelden? klik hier!

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Biedt u de gouden deal?

De helft van de vrouwen in Nederland is niet economisch zelfstandig. Heeft u voor hen de gouden deal? Meld dan nu aan als dealmaker!

button aanmelding dealmakersevent

Kracht on Tour inspireert vrouwen hun talenten te ontdekken, benutten en verzilveren, en stappen te zetten richting economische zelfstandigheid. Een belangrijk onderdeel van Kracht on Tour is het maken van afspraken met bedrijven en organisaties, zogeheten deals. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig! U biedt de deelnemende vrouwen een gouden deal met bijvoorbeeld een stage of cursus - misschien zelfs een baan. Zo helpt u hen een stap vooruit! Kracht on Tour biedt u daarnaast zichtbaarheid bij de doelgroep tijdens de Kracht on Tourbijeenkomsten in oktober, en dealmakers worden actief meegenomen in de communicatie voor, tijdens en na de bijeenkomsten.

Enthousiast over Kracht on Tour? Biedt dan een gouden deal!

Wilt u iets betekenen voor vrouwen om hun kansen op de arbeidsmarkt te verbeteren? Draag dan uw steentje bij en meld direct aan

Een van de deals tijdens Kracht on Tour 2017

Verhelder Talent is aanwezig bij Kracht on Tour Noord-Holland Noord en we zijn één van de dealmakers! We bieden de deelnemers van KOT een GRATIS Sollicitatie-APK aan! Samen met verschillende partners helpen we jou om helemaal sollicitatie-ready te zijn! Onderdelen waar de Sollicitatie APK op checkt:

  • LinkedIn en CVverhelder_talent.jpg
  • Profielfoto
  • Kleding
  • Communicatietechnieken
  • Voorbereiding en motivatie
  • en nog veel meer!!

Hoe je kan deelnemen aan de sollicitatie APK? Heel eenvoudig! Kom naar:

Kracht On Tour - Alkmaar
Kracht On Tour - Den Helder of
Kracht On Tour - Hoorn

 en zoek Verhelder Talent op! Je kan je bij ons meteen inschrijven.


Over Kracht on Tour

Kracht on Tour is een initiatief van het ministerie van OC&W om vrouwen te attenderen op hun economische zelfstandigheid. De afgelopen jaren zijn er door het hele land Kracht on Tour-bijeenkomsten georganiseerd. Vorig jaar verzorgde RPAnhn er ook al één, op 6 oktober in de Vue bioscoop in Alkmaar. Met zo’n 250 deelnemers was die bijeenkomst een groot succes. Ook waren die dag bedrijven en organisaties aanwezig die onder meer vacatures, stages en trainingen aanboden om de vrouwen zo te helpen stappen te zetten richting economische zelfstandigheid. In 2017 organiseert RPAnhn drie Kracht on Tour-bijeenkomsten in de regio Noord-Holland Noord. Op 2 oktober in Den Helder, 12 oktober in regio Noord-Kennemerland en 19 oktober in Hoorn.

Voor meer informatie over Kracht on Tour in Noord-Holland Noord kunt u contact opnemen met Manon Kant, 06 - 22 44 85 06. 

partners van het regionaal platform arbeidsmarktbeleid noordholland-noord