button partner  

werkfestival 2017

 

Het Grootste Werkfestival op 2 oktober is hét event in Noord-Holland Noord voor ondernemers, werkgevers en iedereen die interesse heeft in het thema werk. Een onderdeel van het Werkfestival is het Grote Werkdebat.

 

thema stempel rondWerk geluk(t) vandaag? En morgen?
Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van elke succesvolle onderneming. Maar mensen die passen bij een bedrijf zijn schaars en ze komen niet vanzelf. Het werven van medewerkers die bijdragen aan het succes van uw organisatie: hoe doen andere organisaties dat? En hoe zorgen werkgevers in Noord-Holland Noord voor Werk Geluk[t] in deze razendsnel veranderende wereld – voor zichzelf en hun medewerkers?

Programma
Het Grootste Werkfestival biedt een goed gevuld programma met de nieuwste inzichten en verhalen over WERK GELUK[T], met toonaangevende sprekers, optredens en debatten (m.m.v. onder meer Joris Luyendijk, Annemarie van Gaal, Erik Scherder en Ben Kuiken). Zoek elkaar op tijdens de netwerkmomenten, geniet van de hapjes en drankjes en verrassende optredens!

Een belangrijk onderdeel van het Grootste Werkfestival is het Grote Werkdebat. Landelijke en regionale spelers gaan met elkaar in gesprek over werk en arbeidsmarktontwikkelingen. Onderwerpen die ter sprake komen tijdens het debat zijn Duurzame inzetbaarheid, Ontwikkelingsgerichte werkgelegenheid en Inclusiviteit.

button aanmelden hgw2

Het Grote Goede Doel Diner
Aansluitend aan Het Grootste Werkfestival kunt u deelnemen aan Het Grote Goede Doel Diner. Een uitstekende gelegenheid om uw relaties uit te nodigen en bij te praten onder het genot van een hapje, drankje en entertainment. De opbrengst van dit diner komt ten goede aan de Edwin van der Sar Foundation, een stichting die zich inzet voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. U kunt losse plaatsen reserveren à € 100,- per plaats, of een tafel voor 8 personen à € 750,- per tafel. Reserveren voor het diner op 2 oktober.

Meer informatie over sprekers, programma en partnermogelijkheden:

Cynthia Boorsma, cynthiaboorsma@rpa-nhn.nl06 - 44 15 90 79
Manon Kant, manonkant@rpa-nhn.nl, 06 - 22 44 85 06 

 

partners van het regionaal platform arbeidsmarktbeleid noordholland-noord